Spin liga: Rječina treći put ugostila najbolje ribiče iz Hrvatske

Autor: Marina Pauletić 27.04.2023

spin_liga

Na Riječini su tako sezonu startali najbolji hrvatski spineraši.

Jelenje - Krajem travnja održana su prva dva kola Prvenstva Hrvatske u ribolovu predatora s obale umjetnim mamcima – spin lige. Domaćini prvenstva bili su članovi Športsko ribolovnog kluba Rječina. Najbolje hrvatske ribiče pozdravili su: Kristian Hlača, predsjednik ŠRK Rječina i Izabela Nemaz, predsjednica Općinskog vijeća.

Na Riječini su tako sezonu startali najbolji hrvatski spineraši. Prva dva kola Hrvatske spin lige umjetnim mamcem s obale u ribolovu pastrve protekla su u znaku teškog ribolova.

Prošlogodišnji prvak i osvajač lige Jasmin Subašić nastavio je s dominacijom i u prva dva kola ovogodišnje lige. S prvim mjestima u oba kola čvrsto je zasjeo na prvo mjesto. Prvog dana iza njega su se plasirali Mirko Hanžeković i Boris Šiljeg, a drugog dana Boris Šiljeg i Nikola Špoljar.

Trenutno je u ukupnom poretku situacija sljedeća:
Jasmin Subašić (Pastrva Sirač) – 2 boda,
Boris Šiljeg (Krka Knin) – 5 bodova,
Željko Kuk (UŠRIDRRH) – 10 bodova,
Mirko Hanžeković (Šoderica Koprivnica) – 10 bodova.

Liga se nastavlja s dva kola, 6. i 7. svibnja na rijeci Dobri u Ogulinu. Nadalje, za sve ljubitelje ribolova Športsko ribolovni klub Rječina poziva prijatelje i sportske ribolovce na natjecanje 1. Grobnička pastrva, koja će se održati 29. travnja s početkom u 9 satu, na Izvoru Rječine.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...