Na Platku održano studentsko natjecanje u odbojci na snijegu

Autor: Tara Tomić 01.02.2024

odbojka_na_snijegu2

U natjecanju je sudjelovalo 8 studentskih ekipa, a jedna od njih bila je predvođena bivšom hrvatskom reprezentativkom u odbojci Ivanom Miloš Prokopić.

Platak - Danas, 1. veljače, je na skijalištu Platka održano Unisport Snow studentsko natjecanje u odbojci na snijegu, među osam studentskih ekipa našle su se i studentice Veleučilišta PAR predvođene bivšom hrvatskom reprezentativkom Ivanom Miloš
Prokopić. Danas su studentice Veleučilišta PAR s ponosom predstavile svoju instituciju na Unisport Snow studentskom natjecanju na Platku, gdje su se predvođene bivšom hrvatskom reprezentativkom Ivanom Miloš Prokopić istaknule u intenzivnom natjecanju u odbojci na snijegu. Njezino iskustvo i
stručnost doprinijeli su izvrsnom sportskom ambijentu, a sudjelujući među osam ženskih ekipa, PAR studentice demonstrirale su izniman sportski duh.

Odbojka_na_snijegu

Veleučilište PAR želi iskazati iskrenu zahvalnost partnerima koji su omogućili ovu nezaboravnu priliku. Ovo natjecanje nije samo sportski uspjeh, već i odraz zajedništva, suradnje i predanosti, vrijednosti koje Veleučilište PAR promiče među svojim studentima. Gradnja mostova između obrazovanja i sporta te poticanje studenata da se aktivno uključe u sportske događaje i stvaraju nezaboravne trenutke su jedni od temeljnih ciljeva Veleučilišta PAR.

Čavjanska kronika / Torpedo.media

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...