Sutra u Dvorani mladosti i HMNK Rijeka brani prvu poziciju na tablici,dođite i podržite našu futsal ekipu

Autor: Nikola Cvjetović 03.02.2024

hmnk_rijeka_novi_marof_2024__59_

- Nedjelja je zaista pravi sportski dan nakon kojeg se nadamo da će obje naše Rijeke ostati na čelu svojih prvenstava, poručuju iz HMNK RIjeka.

Rijeka - Uzbudljiva sportska nedjelja očekuje sve ljubitelje nogometa, a posebno navijače kojim je Rijeka prirasla srcu. I dok 'veliki' od 15 sati igraju derbi utakmicu protiv Istre na rasprodanoj Rujevici i njihovi futsal suigrači u Dvorani mladosti od 19 sati dočekuju MNK Jezera.

- Naš "stariji brat" igra na rasprodanoj Rujevici derbi della Učka, a naša utakmica protiv Jezera je na rasporedu od 19 sati u za sada još uvijek nerasprodanoj Dvorani Mladosti, ali elitni razred futsala je blizu što znali utakmice s Dinamom, Torcidom, Pulom... Sigurno ćemo se i mi ubrzo moći pohvaliti rasprodanom dvoranom, istaknuli su iz HMNK Rijeka te dodalo da će 'biti sretni i zahvalni za svakog od vas koji ih dođe podržati'.

Svaka naša iduća utakmica je nama ona najvažnija., prva takva je ova koji u nedjelju igramo protiv Jezera, kvalitetne ekipe koju bez zalaganja i pravog pristupa nećemo pobijediti. Pozivam sve koji nas podržavaju da dođu u dvoranu Mladosti i budu naš 'šesti igrač' jer Zajedno smo Rijeka, poručio je Elvis Husarić.

hmnk_rijeka_2024 Nadamo se da će i nakon ovog kola na vrhu situacija ostati nepromijenjena
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...