Trener HNK Rijeka Željko Sopić: Izrazito respektiram Varaždin, a treneru Kovačeviću želim sve najbolje u njegovoj borbi

Autor: Nikola Cvjetović 23.11.2023

nk_rijeka_nk_osijek_2023_zeljko_sopic

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Varaždina (Stadion Varteks, 15 sati) u utakmici 16. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Varaždina (Stadion Varteks, 15 sati) u utakmici 16. kola SuperSport HNL-a. Nakon reprezentativne pauze, Rijeka se prvenstvenim obavezama vraća u baroknom gradu protiv momčadi protiv momčadi koja trenutno drži šesto mjesto u HNL-u.

– Želio bi na početku poželjeti treneru Varaždinu Kovačeviću što brži oporavak u borbi s bolesti. Prošao sam to s roditeljima tako da znam o čemu se radi, i to je sad najvažnija bitka, puno važnija od borbe na terenu. To sam već napravio i osobno, ali evo želio bi isto napraviti ispred kluba, rekao je Željko Sopić,

– Što se tiče utakmice imamo nekih problema oko sastava. Izrazito respektiram ekipu Varaždina koja, otkad je ušla u Prvu HNL, igra dopadljiv i atraktivan nogomet i sigurno nas čeka zahtjevna utakmica. Imamo dobar i širok roster i koga nema, bez njih se mora i vjerujem da igrači koji će nastupiti će dati sve od sebe da polučimo dobar rezultat i vratimo se s tri boda, rekao je Željko Sopić.

Utakmicu protiv Varaždina najavio je i Veldin Hodža koji je u reprezentativnoj pauzi odigrao dvije utakmice za U-21 reprezentaciju Hrvatske.

– Čeka nas teška utakmica, Varaždin je jako dobra ekipa, igra atraktivan nogomet i bit će zanimljiva utakmica, rekao je Veldin Hodža.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...