Trener Marin Mikac otišao s klupe Halubjana

Autor: Nikola Cvjetović 02.06.2023

nk_halubjan_nk_veli_vrh_proslava_titule_2023__66_

Trener momčadi, koja je osvojila titulu prvaka četvrtoligaškog zapada, s Upravom kluba dogovorio je sporazumni raskid ugovora. Na Facebook stranicama NK Halubjana čelnici su mu čestitali na impresivnim rezultatima, zahvalila se na suradnji i poželjela puno sreće u nastavku trenerske karijere.

Viškovo - Marin Mikac više nije trener prve momčadi NK Halubjan. Nakon što je seniore doveo do titule prvaka 4. NL NS Rijeka, Uprava kluba s Mikcem je obavila razgovor te je dogovoren sporazumni raskid suradnje. Na Facebook stranici kluba iz Viškova oglasili su se porukom:
„Marine, hvala i sretno!...Odluku o imenovanju novog trenera uprava kluba donijet će tijekom sljedećih dana, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Pod vodstvom Marina Mikca od ljeta 2022. godine, naša momčad je odigrala 27 službenih utakmica u prvenstvu i kupu. Ostvarili smo impresivne rezultate - 20 pobjeda, 4 remija i samo 3 poraza, uz gol razliku 72:27, a sve je okrunjeno osvajanjem naslova prvaka. Treneru Mikcu se zahvaljujemo na suradnji, a posebno na strasti, znanju i energiji koju je pokazao vodeći Halubjan te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...