Trener Sopić: Selahi u nedjelju neće igrati sa Slaven Belupom

Autor: Marina Pauletić 08.12.2023

nk_rijeka_lindon_selahi_strijelac_dinamo__1_ Foto: arhiva

Razlog zašto Selahi neće igrati jest taj što ne želi produljiti ugovor kojim je vezan za klub do ljeta 2024.

Rijeka – Momčad Rijeke u nedjelju igra utakmicu protiv Slaven Belupa na kojoj neće zaigrati Lindon Selahi, odluka je Željka Sopića, trenera HNK Rijeka.

Razlog zašto Selahi neće igrati jest taj što ne želi produljiti ugovor kojim je vezan za klub do ljeta 2024., međutim već od siječnja može pregovarati s drugim klubovima i napustiti Rijeku bez ikakve odštete. Ako Selahi otiđe bez odštete, Klub u tom slučaju želi zaštiti vlastite interese i promovirati neke druge igrače. Špekulira se tako da bi Lindon Selahi iz Rijeke mogao otići ove godine kako bi klub dobio nekakvu odštetu, a spominje se Selahijev dolazak u Dinamo i Hajduk. Također, igrač navodono ima nekoliko ponuda te je jedna od njih iz MLS-a.

„Borio sam se za Selahija te klub s njim pregovara protekla tri mjeseca, ali dogovor nije postignut. Smatram kako će najviše ispaštati on, zatim ja kao trener te potom i sam klub, ali Selahi je bio upoznat s posljedicama neprodužavanja ugovora. Nadam se da će promijeniti odluku, ni hoće li se to dogoditi ne znam“, kazao je Sopić.

Izvor: Index.hr

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...