[TRIATLON] U novoj sezoni Zimska Liga - Igor Malešević ruši rekorde

Autor: Nikola Cvjetović 27.11.2023

ZIMSKA_LIGA_-_IGOR_MALESEVIC_2023-24_Klimno_13

"Sa rekordna 173 sudionika, Zimska Liga - Igor Malešević ove godine obara sve rekorde, svečano obilježavajući svoje 20. izdanje! Ovaj događaj privukao je preko 500 ljudi iz cijele županije, dokazavši svoju popularnost u lokalnoj zajednici.

Klimno - Prekrasno osunčano Klimno, njihova Turistička zajednica i Udruga Sportske Rekreacije Kivna ugostili su danas 3. ovogodišnje kolo Zimske lige u trčanju - Igor Malešević koju organizira riječki Triatlon klub Rival. Nakon Fužina i Delnica treće kolo Zimske Lige trčalo se predvođeno biciklistima Biciklističkog kluba Rijeka uz more od Klimna prema Šilu i natrag, u sveukupnoj duljini od oko 7 kilometara. Djeca, mladi, profesionalci, veterani, rekreativci i turisti uživali su trčali po idealnim uvjetima uz more po "šetnici" nastaloj nakon nedavnih radova koji su Klimnu podarili fantastičnu turističku i sportsku atrakciju. Nagrade domaćina, vrijedne poklon bonove kao i ulaznice za, lokalnu atrakciju, špilju Biserujku, za najbrže trkačice osvojile su Marina Juranić (29:17), Inga Jurić (31:37) i Maja Vukelić (32:55), odnosno za najbolje trkače Luka Nedeljković (25:32), Pavle Kruljac (25:44) i Alen Matovina (26:12). USR Kivna nagradila je istim ulaznicama i najmlađe trkače blizance Smojver, kao i najstarijeg trkača g. Jahna.

Tračanje nije bilo je jedina sportska aktivnost današnjeg kola Zimske lige. Kao promotori cjelogodišnjeg plivanja u moru USR Kvina nagradila je autohtonom krčkom žlahtinom i maslinovim ulje sve hrabre okupati se u centru Klimna - šta reći nego tražila se boca više! Preko 20 hrabrih zaljubljenika u boravak na otvorenom zaplivalo je na gradskoj plaži. Sve željne novih avantura za ispraćaj stare godine, USR Kivna poziva na "doček u podne" na Rivi u Klimnu gdje će uz glazbu, hranu i piće imati prilike zaplivati u novu godinu.

ZIMSKA_LIGA_-_IGOR_MALESEVIC_2023-24_Klimno_3

Kao zahvalu za fantastičan događaj u Klimnu, predsjednik triatlon kluba Rival Miroslav Marić uručio je prigodne Zahvalnice direktoru turističke zajednice g Borisu Latinoviću kao i predsjednici USR Kivne Ivi Lončarić Tičak.

Zimska Liga - Igor Malešević nastavlja pokretati zajednicu Primorsko-goranske županije posjetom Kraljevici 10.12. gdje će se trčati od rive do kampa Oštro i natrag, a 2023. završava posjetom Rabu 23.12. koja se osim sportskom može pohvaliti zabavnom utrkom uz ispijanje piva. U 2024. godini liga se nastavlja 7.1. noćnim kolom na Čavlima, zatim 21.1. posjetom Kastvu i poznatoj Kastafskoj šumi, 4.2. maškaranim trkom po Molo Longu u sklopu Riječkog karnevala i konačno 18.2. finalem u Kostreni. Posebno humanitarno kolo Zimske lige održat će se 10.3, poručili su iz Triatlon kluba Rival.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...