U Dvorani mladosti održan prvi međužupanijski turnir za djecu „Ippon“

Autor: Marina Pauletić 21.02.2023

judo_klub_rijeka-38097

JK Rijeka nastavila je svoj pobjednički niz od prošle godine zadržavši prvo mjesto u ukupnom poretku sa 162 boda.

Rijeka – Jučer je u Dvorani mladosti na Trsatu održan prvi međužupanijski turnir za djecu „Ippon“. Međužupanijska liga održava se 4 puta godišnje i namijenjena je za djecu do 14 godina. Nastupilo je 197 natjecatelja iz 14 klubova Primorsko-goranske i Istarske županije.

JK Rijeka nastavila je svoj pobjednički niz od prošle godine zadržavši prvo mjesto u ukupnom poretku sa 162 boda. Slijedi ga JK Istarski borac sa 148 bodova, dok je na trećem mjestu JK Meto Labin iz Labina sa 119 bodova.

judo_klub_rijeka-20395

U kategoriji djevojčica do 10 godina prvo mjesto dijele Petra Bilić i Mia Turnšek, drugo mjesto osvojila je Olivija Simcich, dok treće mjesto dijele Paola Saršon i Eva Perica. U kategoriji dječaka do 10 godina prvo su mjesto osvojili Jasmin Hadžić i Luka Ercegović, drugo mjesto dijele Manuel Petković, Eugen Kapović i Adriano Crnić, a na trećem su mjestu Filip Dragojević, Noel Milić i Vice Brtan.

judo_klub_rijeka-09648

U kategoriji djevojčica do 12 godina na prvom je mjestu Korina Grivičić, na drugom su mjestu Paola Mrđen i Ena Turnšek, dok je treća Iva Vranić. U kategoriji dječaka do 12 godina prvi su Filip Klanjac, Patrik Pavlić, Darin Eržić i Gašpar Čavrak. Na drugom su mjestu Liam Rogić i Juraj Kapović, dok su treći Marko Turina, Leon Vidmar i Venio Šćulac.

judo_klub_rijeka-86425

U kategoriji djevojčica do 14 godina Neli Starčević osvojila je drugo mjesto, dok je Nadia Ridžal osvojila treće. U kategoriji dječaka do 14 godina prvi su bili Ivano Belančić i Fran Dragojević, drugi Jakov Komes i Niko Bukvić, a treći je završio Amar Hadžić.

judo_klub_rijeka-87549
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...