[FOTO] Mornar slavio na Kantridi, Primorjaši poručuju da još ništa nije gotovo

Autor: Nikola Cvjetović 02.04.2022

vk_primorje_vk_mornar_kvalifikacije__1_

Prednost na Kantridi ipak Mornaru, no ništa nije gotovo, u subotu Primorjaši idu na pobjedu i peterce za plasman u Premier regionalnu ligu.

Rijeka - Na Kantridi su se večeras treći put ove sezone sastali Primorje EB i Mornar BS. Nakon 1. kola državnog prvenstva, te susreta u kvalifikacijama nacionalnog kupa, sada i u prvom susretu razigravanja za ostanak/ulazak u Premier regionalnoj ligi u sljedećoj sezoni, 2022./23.

vk_primorje_vk_mornar_kvalifikacije__2_

U one prve dvije utakmice, mornarevci su u oba navrata pobijedili, a oba puta s pogotkom prednosti (10:9 i 12:11). Tom nepisanom pravilu ove sezone, barem za ove dvije momčadi, ostali su vjerni i u trećoj utakmici. Ponovo su naime Splićani pobijedili, ponovo s golom razlike. Nije to prednost koja uzvrat u Splitu, 9. travnja čini nezanimljivim ili već odlučenim, ali da je ipak pokazatelj određene razlike između ove dvije momčadi, kao i da daje laganu prednost mornarevcima, to je nesumnjivo, stoji u izvještaju na hvs.hr.

No, ni Primorjaši se ne predaju.

- Prednost na Kantridi ipak Mornaru, no ništa nije gotovo, u subotu idemo na pobjedu i peterce za plasman u Premier regionalnu ligu, poručili su Primorjaši.

vk_primorje_vk_mornar_kvalifikacije__3_

PRIMORJE EB – MORNAR BS 11:12
(4:4 – 1:3 – 3:1 – 3:4)

PRIMORJE EB
Čubranić M.I., Vuković, Babić L., Tomić, Brubnjak 3, Blažić, Čubranić N. 1, Babić K. 1, Sotošek, Burburan 1, Crippa 2, Jurišić 2, Duvnjak-Starčević, Tkač 1
Trener: Igor Hinić

MORNAR BS
Kordić, Akrap R. 1, Hrvatić, Vrdoljak 4, Mladinov, Jakovčević 2, Buzdovačić 1, Akrap D. 1, Bušelić 1, Majić, Uvodić, Omrčen 2, Pavić, Dužević
Trener: Boris Pavlović

pocket icon

Mornar slavio na Kantridi, Primorjaši poručuju da još ništa nije gotovo

Više sa portala torpedo.media ...