U Schladmingu se lovi „jedinica“ za novu sezonu

Autor: Marina Pauletić 16.07.2024

hnk_rijeka_pripreme-24390

Uz Zlomislića i Posavca, vratarsku trojku zatvara mladi Aleksa Todorović.

Rijeka - Kada za deset dana bude morao birati „jedinicu“, čovjeka koji će stati na gol Rijeke, trener Željko Sopić imat će slatke brige. Sam je uoči početka priprema, a nakon dolaska Josipa Posavca, najavio da je borba za tu poziciju otvorena iako Martin Zlomislić ima malu prednost. Ništa iznenađujuće, Zlomislić je prošle sezone bio jedan od dokapetana momčadi, važna je figura u riječkoj svlačionici, a kadgod je stao na gol nije razočarao. Baš naprotiv. Obojica su na pripremnim utakmicama potvrdili zavidnu razinu vratarske kvalitete, iz zadnje linije su upravljali obranom i tkogod dobije povjerenje bit će čvrsti oslonac riječke momčadi.

Uz Zlomislića i Posavca, vratarsku trojku zatvara mladi Aleksa Todorović, veliki vratarski talent koji iz treninga u trening pokazuje da na njega u perspektivi treba itekako računati.

Trener vratara Mario Jozić ima itekako razloga za zadovoljstvo, atmosfera među vratarima je radna, s tri kvalitetna vratara i razina treninga je visoka i nema baš nikakve dvojbe da je riječ o poziciji za koju ne treba brinuti, bez obzira koje će se prezime prvo pročitati kada na početku nove sezone službeni spiker bude najavljivao sastav Rijeke.

Trening vratara iz Schladminga možete pogledati u nastavku.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...