U subotu dođite na Korzo i budite dio najduže špage na svijetu

Autor: Andrea Načinović 27.05.2022

wp-content/uploads/2018/12/Gimnasti%C4%8Dki-klub-Rijeka-proslavio-45-godina-rada-2.jpg

Gimnastički klub Rijeka organizator je sportskog druženja na Korzu, tijekom kojeg će pokušati napraviti najdužu špagu na svijetu, kojom će najaviti ovogodišnje izdanje DOBRO World Cupa Osijek.

RIJEKA – Najduža špaga na svijetu? Upravo nju žele napraviti članovi Gimnastičkog kluba Rijeka. Zato pozivaju sve njihove gimnastičarke i gimnastičare, njihove prijatelje, mame, tate, sestre, braću, bake, djedove, tete, ujake, stričeve i sve vas koji želimo biti dio ovog velikog sportskog druženja da im se ove subote, 28. svibnja, pridružimo na Korzu.

- Najdužom špagom najavit ćemo ovogodišnje izdanje DOBRO World Cupa Osijek, a osim Rijeke sudjelovat će i brojni drugi hrvatski gradovi.Glavni dio događaja, najdužu špagu, napravit ćemo točno u 11 sati, a sve što Vi morate je prijaviti se skeniranjem QR koda sa slike ispod teksta ili klikom na poveznicu na stranici Kluba te doći na Korzo u subotu oko 10.30 sati, kažu u GK Rijeka.

Dakle, u subotu svi na Korzo, a ako se dvoumite jer niste gimnastičar/ka, ne brinite - gimnastičko predznanje i sposobnosti nisu preduvjet!