U subotu Orijentu neće nitko ništa pokloniti

Autor: Anto Ravlić 27.05.2022

koljanin_svrljuga

Utakmicu protiv Opatije najavili su trener Koljanin i iskusni Švrljuga

Rijeka - Pobjedom u Zmijavcima doveli smo se u situaciju da odlučujemo sami o sebi, a u susretu protiv Opatije neka nitko ne misli da će nam itko išta dati, poručio je trener Orijenta 1919 Marinko Koljanin uoči subotnje utakmice protiv Opatija u kojoj Orijentu za siguran opstanak u drugoj ligi igra samo pobjeda, a bod nosi popriličan broj nesigurnih kombinacija.

Koljanin je još jednom osvrnuo na izuzetno važnu pobjedu nad Croatijom u Zmijavcima.

- Ne treba govoriti koliko nam je bitna utakmica protiv Opatije, ali u Zmijavcima je bilo još teže, nismo smjeli izgubiti.

Predvođeni Tadejevićem i Švrljugom odigrali smo fantastičnih 90 minuta. Andro Švrljuga također se vratio u Zmijavce. I na put u Zmijavce.

- Znali smo što znači poraz, pa i bod. Popričali smo uoči utakmice, znamo da ekipa vrijedi više od mjesta na kojem se nalazi. Pokazali smo duh i zajedništvo. Sve su to mladi dečki i nije jednostavno ući u borbu za opstanak. Vidio sam ih u autobusu, glave dole, potišteni, ali smo digli atmosferu, na kraju se i nasmijali. Treba netko iskusniji pomoći dečkima. Zahvalio bi i našim navijačima koji su nas pratili, a kako smo igrali u Zmijavcima svjedoči da su nam na kraju domaći navijači zapljeskali.

Sada smo došli do situacije da sezonu odlučujemo u 90 minuta. Mogu obećati da ćemo dati sve da dobijemo utakmicu. Previše ova regija ima kvalitetnih igrača da bi se ispalo iz lige. A Opatija... Bez obzira što su ispali iz lige, svi se žele pokazati, dokazati sebi i drugima da vrijede više, upozorava Švrljuga.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...