Univerzalna sportska škola poziva djecu s teškoćama u razvoju na uključivanje u parastolni tenis, para atletiku i para plivanje

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 08.09.2022

pexels-stolni_tenis-reket

Misija je motiviranje djece s teškoćama u razvoju da se kroz sport razvijaju te aktivno integriraju u društvo.

Rijeka - Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije u sklopu Univerzalne sportske škole pod pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora poziva djecu i mlade s teškoćama u razvoju (s razvojnim odstupanjima i dodatnim edukacijskim potrebama te razvojnim rizikom) da se pridruže sportskim aktivnostima pod vodstvom educiranih i stručno osposobljenih trenera Saveza. Misija je motiviranje djece s teškoćama u razvoju da se kroz sport razvijaju te aktivno integriraju u društvo.

Sudjelovanje u sportskim aktivnostima za djecu s teškoćama je dobrovoljno i besplatno, a sudionici mogu birati između parastolnog tenisa, para atletike i para plivanja.

Termini su u dogovoru s trenerima, na sljedećim lokacijama: atletska dvorana Kantrida, stadion Kantrida, bazeni Kantrida, dvorana Zamet, otvoreno igralište Kampus i više lokacija u Crikvenici.

Sve informacije i prijave na 091 - 506 – 7453, trener Ervin Stilin, ili 051 – 312 – 226, Savez športova osoba s invaliditetom Primorsko-goranske županije.

parastolni_tenis_za_djecu_i_mlade_s_poteskocama_u_razvoju__9_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...