Uspješno završena pretprodaja HNK Orijent 1919 FAN Tokena pod imenom „ORI“

Autor: Ivana Grabar 15.02.2022

ORI_FAN_TOKEN_1_PRESS-05

Veselimo se i Orijentovoj mobilnoj aplikaciji koja će u narednim danima zaživjeti u potpunom ruhu i vjernim navijačima, ali i svim ostalim korisnicima, ponuditi klub nadohvat ruke.

Rijeka - Nakon 7 dana od najave početka pretprodaje $ORI Tokena iz HNK Orijent 1919 stiglo je priopćenje kako je ista uspješno završena.

-Ponosni smo što Vam 7 dana nakon najave početka pretprodaje $ORI Tokena priopćavamo kako je ista uspješno završena! Naime, šestog dana pretprodaje ostvareno je potrebnih 100 BNB-a, unaprijed definiranog potrebnog iznosa SoftCap-a koji garantira siguran izlazak Orijentovog tokena na tržište kriptovaluta. I ne samo to, ukupno je u 7 dana pretprodaje prodano:

• 172.82 BNB-a (što je u trenutku pisanja ovog priopćenja iznosilo 487.382,56kn)
• 648.075 $ORI Tokena pronašlo je svoje vlasnike

ORI_-_presale_uspjesan

Uz Hrvatski nogometni savez (HNS) i GNK Dinamo jedini smo hrvatski nogometni klub koji je uspješno lansirao svoj token u svijet kriptovaluta. Uspješno okončanje ovog projekta još je jedan u nizu dokaza koji potvrđuje da „črljeno-beli“ Klub s Krimeje ima zajednicu vjernih navijača i simpatizera, pravih sponzora i partnera, radi koje je u vrhu – nogometno, organizacijski, infrastrukturno, a sada i u segmentu digitalizacije.
Potrebno je 48h od završetka pretprodaje kako bi kriptovaluta bila dostupna na burzi, odnosno kako bi se započelo s njenim trgovanjem. Ono što već sada znamo jest da će Orijent 1919 u budućnosti svojim navijačima ponuditi brojne interakcije, nagradne igre, mogućnosti glasanja, osvajanja tokena i mnoge druge stvari kojima se već i sami veselimo. Kao što smo i obećali, zajedno ulazimo u svijet kriptovaluta i zajedno kreiramo Orijentovu sutrašnjicu.
Veselimo se i Orijentovoj mobilnoj aplikaciji koja će u narednim danima zaživjeti u potpunom ruhu i vjernim navijačima, ali i svim ostalim korisnicima, ponuditi klub nadohvat ruke. Preuzimanjem aplikacije korisnik ulazi u pomno dizajniran „črljeno-beli“ svijet unutar kojeg će osim kupnje pretplatnih i drugih karata, moći kupiti sve proizvode iz fan shopa, koristiti se posebnim pogodnostima poput popusta kod tvrtki-partnera, uživo pratiti promjene u poretku drugoligaškog društva i još mnogo toga. FAN Token unutar aplikacije moći će se kupiti od 1. travnja 2022. godine. U zato zadanom trenutku, kupljene tokene korisnici će moći koristiti i unutar aplikacije, utrošiti ih na štošta, ali i kroz pojedine nagradne igre osvojiti pokoji ORI.
Ovim putem još jednom veliko hvala svima koji su prepoznali i ovaj Orijentov projekt i zajedno s nama napravili još jedan veliki korak naprijed. Vavek naprvo!, stoji u priopćenju HNK Orijent 1919.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...