Utakmica Rijeka - Hajduk proglašena utakmicom visokog rizika

Autor: Nikola Cvjetović 24.03.2024

rijeka_-_osijek_rujevica_3-2024_2

Utakmica se igra 7. travnja u 19,30 sati.

Rijeka - Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu 29. kola Supersport HNL-a između HNK Rijeka i HNK Hajduk koja se igra 7. travnja 2024. godine s početkom u 19:30 sati:

Utakmica Rijeka – Hajduk proglašena je utakmicom visokog sigurnosnog rizika, te kao što je bio slučaj i dosad, bit će pojačane kontrole prilikom prodaje ulaznica.

S obzirom da je oko 80 posto kapaciteta stadiona prodano kroz komplete ulaznica, ulaznice će moći kupiti isključivo članovi HNK Rijeka, dok će za sjevernu tribinu moći kupiti i članovi kluba navijača Armada uz predočenje članske iskaznice (samo na blagajnama).

Sve ulaznice su personalizirane, te je za kupnju obvezno predočiti osobni dokument (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) i člansku iskaznicu ili dječju člansku iskaznicu svake osobe za koju se kupuje ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice.

Prodaja ulaznica za članove HNK Rijeka i članove kluba navijača Armada

Prodaja na blagajnama na zapadnom ulazu: od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati

Članovi kluba navijača Armada mogu kupiti ulaznice za sjever isključivo na blagajnama.

Online prodaja isključivo za članove HNK Rijeka
Online prodaja moguća je isključivo za članove HNK Rijeka. Nakon odabira mjesta, unosi se broj članske iskaznice i karta se automatski izdaje na podatke nositelja članstva.

Online prodaja počinje u ponedjeljak 25. travnja u 16 sati na linku – https://www.ulaznice.hr/web/event/60/698

Prodaja ulaznica za navijače HNK Hajduk
Sukladno ugovoru o prodaji ulaznica između klubova sve ulaznice za gostujuće navijače biti će poslane HNK Hajduk koji će vršiti prodaju za svoje navijače za južnu tribinu. HNK Rijeka neće prodavati ulaznice za južnu tribinu gdje su smješteni navijači Hajduka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...