Vaterpolisti Jadrana iz Kostrene otvaraju sezonu u 1. B ligi na Bazenima Kantrida

Autor: Nikola Cvjetović 04.12.2023

VK_Jadran_Kostrena,_vaterpolo

Prvi susret zakazan je u četvrtak, 7. prosinca u 20,45 sati.

Kostrena - Ovog tjedna započinje natjecanje u 1. B vaterpolo ligi, u kojoj će nastupat i momčad VK Jadran iz Kostrene. Prvi susret zakazan je u četvrtak, 7. prosinca u 20,45 sati na Bazenima Kantrida, u kojem će snage odmjeriti domaćini, Jadran iz Kostrene i vaterpolisti Galeba iz Makarske


Domaća ekipa Jadrana ulazi u ovaj dvoboj s velikim entuzijazmom i posvećenošću, posebno imajući na umu da je suparnički klub iz Makarske ponio titulu prvaka lige u prošloj sezoni.

S optimizmom i visokim očekivanjima, trener domaćih Kristijan Šunjić izražava zadovoljstvo trudom svojih igrača tijekom ove sezone, ističući pozitivan trend koji su postigli u treningu i pripremama za predstojeći susret.


Navijači Jadrana iz Kostrene, vjerni svojoj ekipi, očekuju se u velikom broju na tribinama bazena "Kantrida", pružaju podršku. Ova podrška s tribina, kako ističu, bit će ključna za motivaciju njihovih vaterpolskih junaka.


Trener domaćih igrača Kristijan Šunjić također ističe kako su se intenzivno pripremali za ovu utakmicu te da su igrači demonstrirali izniman trud i predanost od početka sezone.


S obzirom na prošlogodišnje dostignuće Galeba iz Makarske, očekuje se iznimna konkurentnost na bazenu, a domaći tim izražava nadu da će obje ekipe nastupiti u punom sastavu. Cilj im je pružiti gledateljima i ljubiteljima vaterpola ne samo uzbudljivu utakmicu, već i kvalitetan početak ovogodišnje lige.

VK_Jadran_Kostrena-40125
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...