Vaterpolisti "Opatije LRH", kadetski viceprvaci Kupa Hrvatske, dočekani u Voloskom

Autor: Nikola Cvjetović 03.08.2023

vk_opatija_kadeti_2023_docek__1_

Dočekali su roditelji, prijatelji i Vološćani nakon što su danas osvojili drugo mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske u Zagrebu.

Volosko - Kadeti Vaterpolo kluba „Opatija LRH“ dočekani su pjesmom i bakljama u matičnoj „luci“, na svom plivalištu u Voloskom. Dočekali su roditelji, prijatelji i Vološćani nakon što su danas osvojili drugo mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske u Zagrebu. Sreća i ponos s lica mladih vaterpolista nije silazila, a koliko je zadovoljan postignutim rezultatom po povratku kući otkrio je njihov trener Danijel Kancijanić.

vk_opatija_kadeti_2023_docek__3_


- Ne mogu reći da li je ovo povijesni uspjeh kluba, bilo je i ranije dobrih rezultata našeg omladinskog pogona, ali mogu reći da smo nakon dugo vremena na jednom velikom turniru stigli do medalje. Turnir smo odigrali jako dobro, od početka vjerovali u sebe, bili čvrsti u svakoj utakmici. Uspjeli smo pobijediti i domaćina u polufinalu, a onda se u finalu vidjelo da nemamo previše iskustva igranja takvih velikih utakmica. No i to je dio odrastanja. U svakom slučaju prezadovoljan sam uspjehom. Nadam se da će on ovim dečkima biti motivacija da ostanu u sportu, da se nastave baviti vaterpolom. Ovo je veliki rezultata za naš klub, ali i Grad Opatiju, rekao je Kancijanić i zahvalio se roditeljima na podršci s tribina koji su imali u Zagrebu.

vk_opatija_kadeti_2023_docek__2_
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...