Velik uspjeh članica Kluba podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka na 3. Trofeo Forum Iulii di Nuoto Pinatto 2023.

Autor: Nikola Cvjetović 05.12.2023

Klub-podvodnih-aktivnosti-3_-Maj-Rijeka Foto Grad Rijeka

Klub su predstavljali Dino Car, Korina Mjedenjak, Ana Petrović, Lara Gerbaz i Tina Marčelja u pratnji voditelja natjecateljske sekcije kluba Damjana Brižića.

Rijeka - Sportašice Kluba podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka uspješno su nastupile na međunarodnom natjecanju u plivanju perajama i brzinskom ronjenju 3. Trofeo Forum Iulli di Nuoto Pinnato održanom u Lignano Sabbiadoro u Italiji.

Klub su predstavljali Dino Car, Korina Mjedenjak, Ana Petrović, Lara Gerbaz i Tina Marčelja u pratnji voditelja natjecateljske sekcije kluba Damjana Brižića. Naši natjecatelji nastupili su u sveukupno u 8 disciplina te su se doma vratili sa sveukupno pet zlatnih medalja, dvije srebrne medalje i jednom brončanom medaljom.

Ana Petrović, nova članica natjecateljske sekcije na prvom nastupu za Klub podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka osvojila je dvije srebrne medalje u disciplinama 50m bifin i 100m bifin, obje u apsolutnoj kategoriji djevojaka.

Korina Mjedenjak osvojila je dvije zlatne medalje u disciplinama 100m brzinsko ronjenje i 200m plivanje perajama, te jednu brončanu medalju u disciplini 50m plivanje perajama u kategoriji juniorki.

Najbolja natjecateljica Kluba podvodnih aktivnosti 3. Maj Rijeka Tina Marčelja još jednom je pokazala svoju neizmjernu kvalitetu i ovoga puta u međunarodnoj kategoriji juniorki vratila se sa čak tri zlatne medalje u kategoriji juniorki i to u disciplinama 50m plivanje perajama, 50m apnea i 100m plivanje perajama.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...