[VIDEO/FOTO] Velikim aplauzom na bazenima Kantrida dočekani srebrni olimpijci

Autor: Mia Mohorić 14.08.2024

docek_olimpijaca,_bazeni_kantrida,_2024_1

Svečani doček organizirala je Primorsko- goranska županija

Rijeka – Na bazenima Kantrida večeras su svečano dočekani srebrni olimpijci Josip Vrlić, Igor Pezelj i Andrej Franulović.


Brojni navijači okupili su se na trgu ispred bazena i velikim pljeskom dočekali naše vaterpoliste koji su se vratili iz Pariza s Olimpijskih igara. U finalnom okršaju s reprezentacijom Srbije, naši su dečki svladani rezultatom 11:13.


Srebrne olimpijce pozdravili su zamjenica gradonačelnika Rijeke, Sandra Krpan, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Iva Erceg, predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Miljenko Butković, glavna tajnica Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Katja Luketić te član nadzornog odbora Riječkog sportskog saveza Vladimir Cvjetan.

docek_olimpijaca,_bazeni_kantrida,_2024_2

U ime Vaterpolo kluba Primorje okupljenima se obratio Samir Barač, koji je rekao da je iznimno ponosan na srebrne vaterpoliste. Dodao je kako je olimpijska medalja zasigurno vrh vaterpolo karijere.
- Ovo je veliki doprinos za hrvatski i riječki vaterpolo i na tome se zahvaljujem, rekao je Barač.

- Doista mi je čast i privilegija da danas mogu biti ovdje i čestitati vam, čestitala je i zahvalila u svoje i u ime gradonačelnika Filipovića zamjenica gradonačelnika Rijeke, Sandra Krpan te uručila prigodne poklone.

Za kraj se navijačima obratio i Josip Vrlić:

- Ponosni smo na cijelu godinu što smo napravili i to je za naše mlađe najbitnije da vide da se može. Rekao sam sebi kad sam u publici prije toliko godina gledao naše zlatne olimpijce na dočeku da ću ići na Olimpijadu i uzeti medalju - i evo me tu.

josip_vrlic-46381
docek_olimpijaca,_bazeni_kantrida,_2024_3

VIDEO

pocket icon

Velikim aplauzom na bazenima Kantrida dočekani srebrni olimpijci

Više sa portala torpedo.media ...