[VIDEO] 1. HNL: Juniori HNK Rijeke pobijedili Hajduk, Gajzler u sudačkoj nadoknadi za veliko slavlje bijelih

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 29.08.2022

juniori_HNK_Rijeka-13974

Igrala se četvrta minuta sudačke nadoknade, Korač je sjajno ubacio s desne strane, a Gajzler sjajnim udarcem glavom pogodio je malu mrežicu za erupciju oduševljenja i veliko slavlje bijelih

Rijeka - Juniori Rijeke pobijedili su Hajduk 1:0 u trećem kolu Prve HNL.

Igrala se četvrta minuta sudačke nadoknade, Korač je sjajno ubacio s desne strane, a Gajzler sjajnim udarcem glavom pogodio je malu mrežicu za erupciju oduševljenja i veliko slavlje bijelih!

U konačnici Rijeka je u devedeset minuta bila kvalitetniji suparnik i na kraju stigla do nova, zaslužena tri boda.

Rijeka je odlično ušla u utakmica i dominirala kroz susret. U nekoliko prilika koje su bijeli stvorili treba istaknuti onu u 34. minuti kad je Buić nadskočio gostujuće stopere, ali vratar Hajduka odličnom reakcijom sačuvao je mrežu.

Svoje prilike nisu iskoristili Momčilovski, Mikloš, Simčić i Gajzler, dekoncentracija i solidan vratar Buljan održali rezultat u egalu.

Drugo poluvrijeme donijelo je taktičko nadmudrivanje, u kojem je najbolju priliku propustio Niko Gajzler kada se sjurio prema vratima Hajduka, ali njegov udarac pod pritiskom obranio je ponovo vratar Buljan. Vratar Hajduka zapaženu reakciju imao je u 78. minuti kad je vršcima prstiju obranio udarac Gajzlera.

I kada se činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, bijeli su u sudačkoj nadoknadi pokazali karakter i želju i tako stigli do vrijedna tri boda.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...