[VIDEO] Goran Gajzler: Želja i cilj je boriti se za prvo mjesto

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 13.09.2022

gajzler_goran_hnk_rijeka

Optimizma ne nedostaje, ekipa igra dobar nogomet, nema razloga ne biti optimističan pred nastavak sezone.

Rijeka - Juniori Rijeke nastavili su nizati odlične rezultate. Novo slavlje uslijedilo je u utakmici petog kola kada su na Rujevici upisana tri boda protiv momčadi Mladost Ždralovi.

– Teško smo izborili pobjedu, nismo imali pravi pristup. Mučili smo se dugo vremena, imali smo i sreće i tu je bila neopreznost gostiju koji su zaradili dva crvena kartona. I ovakve utakmice treba znati pobijediti, rekao je Goran Gajzler, trener Rijeke.

Još važnije Rijeka je nanizala pet pobjeda, ogled protiv Rudeša na otvaranju registriran je 0:3. O dobrim igrama Rijeke svjedoči da su bijeli na otvaranju prvenstva svladali Hajduk, te na gostovanju Varaždin koji je dosad u pet utakmica upisao četiri pobjede i već spomenuti poraz protiv riječkog prvoligaša.

Optimizma ne nedostaje, ekipa igra dobar nogomet, nema razloga ne biti optimističan pred nastavak sezone.

– Dečki dobro rade, dobro treniraju, ovo je iznimno talentirana generacija koja ima puno toga za reći. Rijeka zaslužuje ozbiljnu generaciju koja će napraviti ozbiljan rezultat i povući igrače iz drugih krajeva da rado dođu u Rijeku. Ja to ne krijem, želja i cilj je da se borimo za prvo mjesto, rekao je Goran Gajzler.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...