[VIDEO] Marco Pašalić: Razmislio sam gdje ću pucati i sjela mi je

Autor: Marina Pauletić 08.04.2024

pasalic_slavlje_rijeka_hajduk__1_

Cijelu izjavu Marca Pašalića pogledajte na videu u nastavku.

Rijeka - Marco Pašalić prometnuo se u istinskog junaka 174. Jadranskog derbija iako iza velika tri boda stoji sjajna priprema utakmice i požrtvovan nastup cijele momčadi. Ipak, pobjedu je potpisao hrvatski reprezentativac koji je sjajnim pogotkom odlučio svoj prvi derbi u riječkom dresu.

– Imali smo bolju kontrolu igre i u prvom poluvremenu, nedostajao je samo pogodak. Utakmica je bila žeštoka, teška… Prije utakmice smo si rekli da idemo sto posto, s pravim gardom, pa što bude…, rekao je junak riječke pobjede.

Kod Pašalićevog pogotka, nakon što je Fruk proslijedio Pjacinu loptu, ofenzivac Bijelih prvim dodirom prevario je gostujuću obranu, pa neobranjivo zakucao loptu iza leđa Lučića.

– Sačekao sam taj trenutak. U prošlosti sam radio pogrešku da sam pucao isprve, da sam pod svaku cijenu želio odmah zabiti. Ovaj puta sam razmislio gdje ću pucati i sjela mi je, rekao je Pašalić.

Riječku momčad na utakmici je nosio i huk s tribina u ritmu kojeg je diktirala Armada.

– Publika je naš 12. igrač. Ovo je bilo fenomenalno. Ja sam se ježio kada sam ušao u utakmicu. Rekli smo si da nas atmosfera ne smije povući, da moramo uživati u utakmici, a kada smo pobijedili sve je još ljepše, zaključio je Marco Pašalić.

Cijelu izjavu Marca Pašalića pogledajte na videu u nastavku.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...