[VIDEO] Marko Pjaca: Nadam se da ćemo i na kraju mi biti na vrhu

Autor: Marina Pauletić 22.04.2024

marko_pjaca_proslava_nk_rijeka

Izjavu Marka Pjace pogledajte u videu u nastavku.

Rijeka - Marko Pjaca postigao je šesti ovosezonski pogodak u dresu Rijeke (uz pet asistencija) i čak četvrti protiv Gorice. Iako je zbog ozljede krenuo s klupe, sjajnom reakcijom na ubačaj Marca Pašalića prometnuo se u jednog od junaka riječke pobjede.

– Teška i tvrda utakmica. Nakon što smo u drugom poluvremenu postigli pogodak otvorilo nam se, do kraja postigli tri… Mislim da smo pružili dosta dobru igru, stvarali prilike i osvojili važna tri boda. I to je to. Idemo dalje, smirenim glasom govorio je Marko Pjaca nakon utakmice.

Mrežu Gorice otključao je pogotkom glavom, prvim kojeg je postigao na ovaj način nakon 23. rujna 2021. kada je na isti način pogodio za Torino u remiju protiv Lazija.

– Vjerovali smo da možemo svojom igrom doći do prilika i golova. Ove sezone igramo dobro, imamo samopouzdanje. Nismo opterećeni, tu i tamo nas sreća malo pomazi i nadam se da će se tako nastaviti.

Nakon Gorice za Bijele slijedi gostovanje u Kranjčevićevoj ulici kod Lokomotive i nastavak prvenstvene utrke koja je došla pet stanica do cilja.

– Mislim da je to jako lijepa stvar koja daje dodatnu čar ovoj završnici prvenstva. Nadam se da ćemo i na kraju mi biti na vrhu! Do kraja je dosta, idemo se koncentrirati na utakmicu protiv Lokomotive, zaključio je Marko Pjaca.

Izjavu Marka Pjace pogledajte u videu u nastavku.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...