[VIDEO] Najavljene jubilarne Gospodarske igre PGŽ-a @ Zamet

Autor: Marin Aničić 30.08.2022

gospodarske igre pgž milan vukajlović nina jerkovic sonja sisic zamet sport kosarkaski klub zametSonja Šišić, Milan Vukajlović i Nina Jerković

Gospodarske igre će se održati u subotu, 3. rujna na zametskom igralištu, a više pogledajte u našem video prilogu.

Zamet - Košarkaški klub Zamet i ove godine organizira Gospodarske igre PGŽ-a. Jubilarne 5. Gospodarske igre će se održati u nikad većem broju, a klub u suradnji s Riječkim programom lokalnog partnerstva, Primorsko goranskom županijom i gospodarskim subjektima ima za cilj nastavak uređenja vanjskih košarkaških igrališta, a sve pod nazivom JEDAN KVART - JEDAN KOŠ. Gospodarske igre u ime organizatora predstavili su Milan Vukajlović ispred KK Zamet, Sonja Šišić Pročelnica za sport i tehničku kulturu Primorsko goranske županije te predstavnica gospodarstvenika Nina Jerković direktorica tvrtke DUX nekretnine.

Prijavljeno je 15. ekipa koje će se natjecati u šest različitih disciplina, a to su mali nogomet, stolni tenis, pikado, šah, košarka 3 na 3 i kartanje odnosno briškula i trešeta. Gospodarske igre će se održati u subotu, 3. rujna na zametskom igralištu, a više pogledajte u našem video prilogu.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...