[VIDEO] Niko Janković: Uspješno smo završili dobru sezonu

Autor: Tara Tomić 26.05.2024

Niko_Jankovic-46395 foto - HNK RIJEKA

Izjavu Nike Jankovića pogledajte u videu

Rijeka - Niko Janković s tri pogotka bio je junak riječke pobjede protiv Slaven Belupa. Lopta s utakmice, na koju su mu se potpisali suigrači, bila je vrijedan suvenir s utakmice u kojoj je Rijeka dominirala od početka do kraja.

– Dobra utakmica, od prve minute smo se postavili na način da želimo pobijediti i uspješno završiti ovu dobru sezonu i zadovolji idemo na stanku, rekao je Niko Janković.

Jankvoić je došao do tri pogotka na utakmici u maniri legendarnog talijanskog golgetera Filippa Inzaghija jer se svaki put našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

– Dečki u svlačionici govore da je ovo najružniji hat-trick ikad, ha-ha… Meni je drago da sam ga postigao, na kraju se računaju samo golovi, nitko ne gleda kako si ih postigao.

Niko je sezonu zaključio s 11 prvenstvenih golova na svom kontu što ga je svrstalo na peto mjesto ljestvice strijelaca.

– Drago mi je što sam poboljšao statistiku. Prošle sezone sam imao dva, tri pogotka, a nadam se da će iduća biti uspješnija i za momčad i za mene kao pojedinca.

Utakmica je završila utrčavanjem navijača na travnjak i navijačkom feštom koja puno govori o tome kakvi su navijački dojmovi sezone.

– Prekrasno! Nemam riječi za ove ljude. Svaku utakmicu su nas podržavali, svaka čast svima i nadam se da će sljedeće sezone biti isto, zaključio je Niko Janković.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...