[VIDEO] Predstavljena ekipa Vaterpolo kluba Primorje Erste Bank

Autor: Marina Pauletić 04.09.2023

vaterpolo_primorje_-78659

Predstavljen je 21 igrač.

Rijeka – Danas je na Bazenima Kantrida održano službeno predstavljanje nove momčadi Vaterpolo kluba Primorje Erste Bank za nadolazeću sezonu. Predstavljanju su prisustvovali predsjednica Riječkog sportskog saveza, Dorotea Pešić-Bukovac, predstavnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ, Sonja Šišić i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Dorotea Pešić-Bukovac naglasila je dobru suradnju Riječkog sportskog saveza i VK Primorje Erste Bank te je zadovoljna što djeca i mladi iskazuju zanimanje za vodene sportove, koji bi u gradu na moru trebali biti favorizirani. Sonja Šišić čestitala je klubu na dosadašnjim postignućima i novoizabranoj ekipi, a slično je poručio i gradonačelnik Filipović.

vaterpolo_primorje_-07258

„Grad je uvijek stajao uz Primorje kolikogod je mogao. Zahvaljujem se svim dosadašnjim sponzorima i pozivam sve nove da to svakako učine jer ovi momci su to zaslužili. Mi ćemo i dalje sa svoje strane učiniti sve da klub normalno funkcionira. Promicat ćemo sport i dalje, ulagat ćemo u sport i dalje – to smo dokazali u protekle dvije godine jer nam je to zaista bio prioritet i to ćemo nastaviti činiti dok god to budemo mogli i uživali vaše povjerenje“, poručio je gradonačelnik Filipović.

A nove vaterpolske nade koje se natječu u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Premier regionalnu ligu te Prvenstvo i Kup Hrvatske su redom: Karlo Babić, Luka Babić, Darko Brguljan, kapetan Tin Brubnjak, Gabriel Burburan, Fabio Crippa, Ivan Mauro Čubranić, Niko Čubranić, Jakša Kadivec, Lovro Paparić, Kas Te Riele, Luka Tomić, Viktor Tončinić, Roko Vuković, Nikola Jurić, Marko Dokić, Len Dujmić, Lucijan Dujmić, Mauro Dipić, Luka Franulović i Dominik Abramović.

U nove pobjede vodit će ih glavni trener Igor Hinić, pomoćni trener Boban Voštić i sportski direktor Petar Muslim.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...