[VIDEO] Predstavljena zajednička akcija “Primorje - regionalni centar vodenih sportova”

Autor: Marin Aničić 31.08.2022

Primorje Erste Bank Klub skokova u vodu Primorje 2010 Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris Plivački klub Primorje Tara Pavić Mikić Sanja Pavić samir barač Dorotea Pešić Bukovac Primorje - regionalni centar vodenih sportovaDorotea Pešić Bukovac, Sanja Pavić, Samir Barač i Tara Pavić Mikić

Što su sve poručili povjerite u priloženom video prilogu...

Rijeka – Na Bazenu Kantrida danas su predstavljeni planovi i radni zadaci Vaterpolo kluba Primorje Erste Banka, Kluba skokova u vodu Primorje 2010, Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris i Plivačkog kluba Primorje.

Izvijestili su javnosti i o zajedničkim akcijama koje klubovi pod zajedničkim nazivom “Primorje - regionalni centar vodenih sportova” kao dio obitelji koja djeluje više od 110 godina ove sezone pokreću kako bi se još više približili građanima i kako bi obuhvatili što više djece programima prilagođenim njihovom uzrastu. Naglasili su da je počela promocija putem društvenih mreža klubova i nove zajedničke web stranice primorje.org te putem tiskanih materijala i promotivnog videa koji su nam na tiskovnoj i predstavili.

Suradnja ovih klubova je namijenjena svoj djeci koja već jesu ili će tek postati članovi pojedinog kluba tako da će klubovi razmjenjivati informacije pa ako neki sportaš pokaže da ima predispozicije za određeni sport biti usmjeren, ako želi, na drugi klub.

VIDEO

Započeti će se i s obilazak odgojnih i obrazovnih ustanova u našoj regiji kako bi se predstavili vodeni sportovi i program klubova. Tijekom sezone organizirat će se pokazni treninzi i dani otvorena vrata klubova za sve zainteresirane. Roditelji će moći odabrati sport ili više njih za koji su zainteresirani a njihova djeca će besplatno sudjelovati na treningu kako bi dobili bolju sliku o programima.

Suradnja će se nastaviti i na ostalim područjima kao što su organizacije sportsko-rekreativnih programa za članove klubova, zajedničkog web shopa koji nudi sportsku opremu klubova po povoljnoj cijeni, zajedničku nabavu kao i razmjenu znanja, iskustva i resursa.

Cilj je stvaranje još jače zajednice sportaša Primorja koja na temeljima tradicije, uz što kvalitetniju struku gradi optimalno okruženje za stvaranje sportaša i zdravih sportskih navika našoj djeci.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...