[VIDEO] Primorjaši sutra na Kantridi dočekuju POŠK

Autor: Marin Aničić 25.01.2022

primorje_posk_2022

Što je još istaknuto na tiskovnoj pogledajte u priloženom video prilogu.. .

Rijeka – U Trofejnoj sali bazena Kantrida održana je tiskovna konferencija Vaterpolo kluba Primorje Erste Banka povodom najave utakmice 8. kola na bazenu Kantrida protiv VK POŠK-a iz Splita. Utakmica počinje u srijedu u 20 sati , tribine i blagajna se otvaraju sat vremena prije početka. Ulaznica je 30 kuna, a sukladno COVID mjerama popunjenost tribine je 20 % odnosno 150 gledatelja. Kao i u svim utakmicama ove sezone od posjetitelja će se zahtijevati važeća ulaznica ili pretplatnička karta uz predočenje COVID potvrde.

Boban Voštić je na tiskovnoj konferenciji naglasio da je Primorje sa Poškom ove sezone već imao susret koji je završio u korist Primorja. U tom susretu nije igrao centar POŠK-a Vinković, a ne zna se u kojem će se sastavu pojaviti jer korona je nama, a i njima poremetila planove tako da ima još prostora za napredak. Ekipa neće igrati u punom sastavu jer je Roko Jurišić od početka prošlog tjedna u izolaciji. On preksutra počinje trenirati pa se nada da će za drugi dio prvenstva koji počinje već drugi tjedan momčad biti kompletna.

Tin Brubnjak je odradio pripreme s reprezentacijom. Odigrao je s njima par utakmica na visokoj razini te se nada da će dodat no iskustvo Primorjašima ići u korist. Kaže da je ekipa spremna igrati čvrsto.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...