[VIDEO] Radomir Đalović: Ne vidim razloga da ne odigramo pravu mušku utakmicu

Autor: Nikola Cvjetović 23.08.2023

najava_lille_dalovic_raic_sudar_nk_rijeka__4_

– Imao sam osjećaj i pripadnost klubu i normalno mi je da sam ostao. Igrači su profesionalci i ova utakmica je za njih velika nagrada. Hvala navijačima koji su nas došli podržati u utorak i koji su nam dali veliki podstrek, rekao je Radomir Đalović.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u srijedu su otputovali za Lille gdje ih u četvrtak (20 sati) očekuje prva utakmica playoffa Konferencijske lige.



– Čeka nas jedna bitna utakmica za nas, igramo protiv ozbiljne ekipe koja ima jako puno kvalitetnih igrača. Ne vidim razloga da ne odigramo pravu mušku utakmicu i izvučemo dobar rezultat za uzvrat, rekao je Radomir Đalović će voditi utakmicu nakon odlaska Sergeja Jakirovića.

najava_lille_dalovic_raic_sudar_nk_rijeka__6_



– Imao sam osjećaj i pripadnost klubu i normalno mi je da sam ostao. Igrači su profesionalci i ova utakmica je za njih velika nagrada. Hvala navijačima koji su nas došli podržati u utorak i koji su nam dali veliki podstrek. Znali smo da su uz nas, ali ovim dečkima to jako puno znači. Odigrat ćemo za njih, Rijeku, ali i cijeli hrvatski nogomet, rekao je Radomir Đalović.



Oko pitanja novog trenera očitovao se sportski direktor Darko Raić Sudar.


– Usmeno smo se dogovorili s novim trenerom, da bi se sve to ostvarilo Željko Sopić mora raskinuti ugovor s Goricom. Moram naglasiti da smo mi prvo kontaktirali Goricu. Imamo dobar odnos s predsjednikom Nenadom Črnkom, ispregovarali smo između klubova sve i tek smo onda kontaktirali trenera i ponudili smo suradnju. Ako bude sve u redu on bi u petak službeno trebao preuzeti ekipu, rekao je Darko Raić Sudar, sportski direktor HNK Rijeka.


U videu pogledajte konferenciju za medije

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...