[VIDEO] Radomir Đalović: Tražili smo pobjedu, ali remi nam mora biti poticaj za dalje

Autor: Nikola Cvjetović 29.09.2024

radomir_dalovic_hnk_rijeka__2_

– Najviše mi je žao zbog naših navijača, što im nismo uspjeli podariti toliko željenu pobjedu. Probat ćemo se iskupiti u idućim utakmicama. Očito je koliko nam znače, nadam se da će biti uz nas i u idućim utakmicama, poručio je Đalović.

Rijeka - Radomir Đalović bio je opširan u analizi utakmice protiv Hajduka koja je završila bez pobjednika i golova.

– Teška utakmica, pravi derbi. Vidjeli ste po našem početnom sastavu da smo tražili pobjedu. Imali smo određenih problema po pitanju plana igre u prvom poluvremenu, trebalo nam je malo više mirnoće i sigurnijeg pasa. U nastavak smo ušli s promjenom, tražili pobjedu, imali priliku Perice u završnici. Očekivali smo ovakvu utakmicu protiv kvalitetnog i čvrstog Hajduka. Tješi me što nam nisu puno stvorili, možda jednu situaciju, bili smo dobri, ali morali smo napraviti više prilika. Hajduk je pokazao da je dobra momčad, a nama ovaj remi mora biti poticaj za dalje, posebno za utakmicu protiv Slaven Belupa protiv kojeg moramo pokazati karakter i ovaj period do reprezentativne stanke odraditi kako treba. Čestitao bih i svojim igračima, borili su se za svaku loptu, to je način na koji ćemo igrati i dalje kako bismo pobjeđivali, rekao je Đalović.

Trener Rijeke posebno je pohvalio navijače i atmosferu na utakmici.

– Najviše mi je žao zbog naših navijača, što im nismo uspjeli podariti toliko željenu pobjedu. Probat ćemo se iskupiti u idućim utakmicama. Očito je koliko nam znače, nadam se da će biti uz nas i u idućim utakmicama.

Bijele u subotu očekuje novi zahtjevan ispit i gostovanje kod Slaven Belupa.

– Teška utakmica u kojoj moramo pokazati karakter, biti isti ili bolji nego protiv Hajduka. Pobijedili su Dinamo 4:1, gledat ćemo ih uživo protiv Gorice… Pojačali su se, moramo biti koncentrirati i spremiti se na pravi način za utakmicu u subotu, zaključio je Đalović.

Izjavu pogledajte na poveznici u nastavku.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...