[VIDEO] Radomir Đalović: U stanci ćemo raditi na realizaciji

Autor: Nikola Cvjetović 05.10.2024

radomir_dalovic-14790

Rijeka je prvi krug prvenstva zaključila s 19 bodova nakon pet pobjeda i četiri remija, uz gol razliku 15:1.

Rijeka - Radomir Đalović, trener nogometaša Rijeke, žalio je što njegova momčad na teškom gostovanju nije iskoristila neku od prilika koje je imala i prvi od četiri prvenstvena kruga zaključila punim plijenom.

– Teška utakmica, prije svega jer smo u pripremi imali puno problema. Smolčić je imao jedan trening i odigrao kapetanski, Petrovič je igrao sa šavovima na glavi, ozlijeđeni su Galešić i Djouahra… Odigrali smo čvrstu utakmicu, imali neke situacije iz kojih, da smo postigli pogodak, bismo odveli utakmicu u drugom smjeru. Mislim da smo bili bolji za jedan pogodak i trebali pobijediti, ali s druge strane imali smo suparnika koji je u dobrom ritmu, koji je pobijedio Dinamo i veseli me borbenost mojih igrača i prazna mreža. Moramo raditi još više na napadačkom dijelu, a obrambeni zadržati na ovoj razini. Primili smo samo jedan pogodak u devet utakmica što je veliki uspjeh, moramo samo bolje trenirati i bolje rješavati neke stvari prema naprijed, rekao je Đalović.

Rijeka je prvi krug prvenstva zaključila s 19 bodova nakon pet pobjeda i četiri remija, uz gol razliku 15:1.

– S obzirom da smo ostali bez dosta igrača koji su bili standardni prošle sezone poput Ivanovića i Hodže zadovoljan sam. Mislim da smo mogli osvojiti još poneki bod više. Postigli smo 15 golova, ali sada nam je u zadnjim utakmicama nedostajalo nešto prema naprijed i ovu stanku ćemo iskoristiti da te stvari popravimo, zaključio je Radomir Đalović.

Izjavu Radomira Đalovića pogledajte u nastavku...

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...