[VIDEO RAZGOVOR] Sve je spremno za nedjeljni rasplet uzbudljive sezone Formula drivera @ Automotodrom Grobnik

Autor: Nikola Cvjetović 18.11.2022

formula_driver_buzet_2022__1_-27035

Sve detaljej provjerite u rpiloženom video isječku u nastavku teksta..

Buzet - Sve je spremno za posljednju utrku ovogodišnje setone Formula Drivera, najavili su organizatori u posebnom video specijalu snimljenom u prekjučer u Buzetu. U zanimljivom razgovoru s Alenom Prodanom i Martinom Puž, odnosno čelnim osobama Autokluba Buzet Autosport te AK Opatija Motorsporta ujedno i organizatorima posljednje nedjeljne utrke na Automotodromu Grobnik te natjecateljima i predstavnicima sponzora, Ana Pisak je saznala sve detalje ovogodišnje sezone, ali i očekivanja od nedjeljne utrke.

formula_driver_buzet_2022__2_ Video je realizirala ekipa Novinet.tva

Podsjetimo, dvodnevna manifestacija, pod novim nazivom „SMX & Becker Formula driver Grobnik 2022.“, okupit će, u različitim konkurencijama, čak 230 vozačica i vozača iz Hrvatske, Italije, Slovenije i Austrije, a među njima je 107 iz 34 kluba koji će u završnu borbu za bodove službenog HAKS Kupa Formule driver. Preostali sudjeluju u posebnoj Nagradi organizatora.

Subotnje (19. 11.) poslijepodne od 14 do 17 sati predviđeno je za verifikaciju i tehnički prijam, dok nedjeljno jutro u 8 sati prvo okuplja sve sudionike na „čašici“ razgovora. Slijedi trening od 8,30 sati, svečano otvaranje je u 11 sati, a odmah potom i prva od dvije bodovne vožnje stazom dugom 4.000 metara s deset usporenja (šikana). Proglašenje najuspješnijih očekuje se oko 17,30 sati.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...