[VIDEO] Rijeka – Dinamo: “Moramo vjerovati u svoje mogućnosti”

Autor: Sanja Monar 19.05.2023

ampem_hnk_rijeka Foto: Arhiva

U videu pogledajte konferenciju za medije


Rijeka - Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 19.30 sati) u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a.

Za bijele to će biti posljednja ovosezonska utakmica na domaćem travnjaku, a riječki nogometaši dočekuju ju u potrazi za bodovima koji bi trebali trasirati put prema trećem mjestu odnosno Konferencijskoj ligi.

– Dolazi nam ekipa koja je osigurala titulu prvaka Hrvatske, s novim trenerom i mojim kolegom Igorom Bišćanom. Drago mi je da je stadion praktički rasprodan, da uz pomoć publike odigramo momčadsku i fajtersku utakmicu jer jedino tako imamo šanse ugroziti Dinamo, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke, u najavi utakmice.

– Treba vjerovati u svoje mogućnosti. Jasno je da je Dinamo težak i izazovan suparnik. Zanima me kako ćemo igrati jer smo u Maksimiru pokazali da možemo. Svjesni smo da ne smijemo pokloniti ništa Dinamu, rekao je trener Rijeke.

Utakmicu protiv Dinama najavio je i Emir Dilaver.

– Teška utakmica za nas. Dinamu je uvijek isti presing jer klub tako zahtijeva. Mi lovimo Europu, već ovo što smo napravili je fantastično. Igrači trebaju shvatiti da nemaju što izgubiti, treba uživati u ovakvim utakmicama, rekao je Emir Dilaver.

VIDEO


pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...