[VIDEO] Rijeka startala novu sezonu HNL-a susretom protiv Lokomotive, prvo poluvrijeme Bijelima donijelo dva gola

Autor: Marina Pauletić 04.08.2024

hnk_rijeka-74503

Galeriju fotografija pogledajte u nastavku.

Rijeka – Završilo je prvo poluvrijeme utakmice između Rijeke i Lokomotive, a trenutno Rijeka vodi 2:0. Goričan je prvi zaprijetio udarcem s distance u 2' minuti, što je bilo bezopasno za Posavca. U 5' minuti Leovac je ubacio s lijeve strane i na drugoj vratnici pronašao Suška koji je na glavi imao čisti zicer, ali srećom nije bio precizan. Dvije minute kasnije Petrovič je jednu dugu loptu iz obrane spustio prema Ivanoviću kojeg je Karačić omeo kada se spremao matirati Šubarića. Nakon duge akcije Rijeke lopta je u 9' minuti došla do Pašalića koji je s 20-ak metara pucao tik pored vratnice.

franjo_ivanovic-47195

Četiri minute kasnije Rijeka vodi 1:0! Pašalić je s desne strane povratnom loptom tražio Fruka, Baždarić odbio loptu do Ivanovića od kojeg se lopta odbila Fruku koji je s 10-ak metara sigurno poentirao. U 16' minuti Janković je lijepo gađao s više od 20 metara, ali Šubarić je njegov pokušaj uspio odbiti u korner.

fruk-90614

Nakon kratkog zatišja u 28' minuti pada i drugi gol! Fruk je odigrao loptu za Ivanovića na širokom prostoru na lijevoj strani. Ovaj je slomio braniča pa precizno pogodio bliži kut Šubarića.
U 31' minuti Pašalić je ubacio iz slobodnog udarca, a Radeljić u gužvi ostao zamalo kratak na loptu. Tri minute kasnije Ivanović je bio u sprintu sa Živkovićem pa došao prvi na loptu, no pucao je u blok. Igrale su se dvije minute sudačke nadoknade.

franjo_ivanovic-68715

Vrijedi svakako istaknuti transparent navijača Armade posvećen žrtvama Oluje kojega su razvili na svojoj tribini.

pocket icon

Rijeka startala novu sezonu HNL-a susretom protiv Lokomotive

Više sa portala torpedo.media ...