[VIDEO] Robert Murić novi je igrač turskog Konyaspora: “Iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena”

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 07.06.2022

robert muric hnk rijeka

Murić je u dresu Rijeke odigrao 123 utakmice i postigao 38 golova. U nastavku donosimo oproštajni video HNK Rijeke s kompilacijom njegovih majstorija.

Rijeka - Robert Murić novi je igrač turskog Konyaspora. Murić je u dresu Rijeke odigrao 123 utakmice i postigao 38 golova. Robert je u HNL-u upisao točno 100 nastupa uz 28 golova, u Kupu je igrao 11 puta uz osam golova dok je u europskim natjecanjima u 11 utakmica postigao 1 gol, te je igrao u jednoj utakmici Superkupa.

– Na početku želim se zahvaliti svima u klubu od predsjednika Damira Miškovića, sportskih direktora Ivana Mancea i Roberta Palikuče, svih trenera i ljudi u stručnom stožeru s kojima sam imao prilike raditi, svim mojim sugihračima s kojima sam imao čast igrati u Rijeci, svim ljudima u klubu, rekao je Robert Murić na oproštaju.

robert muric hnk rijeka1

Robert je u dresu Rijeke osvojio dva Kupa Hrvatske, iako nije nastupio u finalu, postigao je važne golove u polufinalnim ogledima koji su pomogli bijelima da uđu u završnicu Kupa.

– Znam da su navijači uvijek cijenili moje poteze na terenu, moja je želja uvijek bila igrati dobar i lijep nogomet i vjerujem da sam im u godinama provedenim u Rijeci to i pružio. Ostvarili smo puno dobrih rezultata, osvojili dva Kupa Hrvatske. Pamtit ću sigurno sve velike pobjede, utakmice Europske lige, pogodak protiv Napolija… Iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena s travnjaka, ali i van njega tako da ću se uvijek rado vratiti u Rijeku, rekao je Murić.

Konyaspor je prošle sezone osvojio treće mjesto u turskom prvenstvu iza Fenerbahčea i prvaka Trabzonspora.

– Konyaspor je prošle sezone pokazao da pripada u vrh turskog prvenstva i veselim se novom izazovu u karijeri. Ovo je nova prilika za dokazivanje, zaključio je Robert Murić.

VIDEO