[VIDEO] Sergej Jakirović: Ne igra se svaki dan protiv Juventusa

Autor: Marina Pauletić 21.12.2022

sergej_jakirovic-84903

Bit će to odlično iskustvo za bijele protiv jednog od najboljih svjetskih klubova.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u srijedu u popodnevnim satima doputovali su u Torino gdje ih u četvrtak (Stadion Allianz, 14 sati) očekuje pripremna utakmica protiv talijanskog velikana Juventusa. Bit će to odlično iskustvo za bijele protiv jednog od najboljih svjetskih klubova.

– Juventus je veliki protivnik, ne nudi se svaki dan mogućnost da igramo s tako velikim klubom. Zanima nas povratna informacija koliko ćemo moći parirati. Važno mi je da igrači dobro treniraju i da se pripremamo za ono što nam je najvažnije, a to je prvenstvo, rekao je Sergej Jakirović, trener HNK Rijeka.

U konkurenciji za utakmicu u Torinu su: Adrian Liber, Alen Grgić, Alen Halilović, Andrija Vukčević, Andro Babić, Duje Dujmović, Ivan Smolčić, Jorge Obregon, Lindon Selahi, Marco Djuričin, Mario Vrančić, Marin Zlomislić, Matija Frigan, Mislav Zadro, Nais Djouahra, Nediljko Labrović, Nikita Vlasenko, Niko Galešić, Noel Bodetić, Pablo Alvarez, Prince Ampem, Emir Dilaver, Antonio Marin, Borna Panić.

Bijeli su trenutno u najnapornijem dijelu priprema u kojem se najviše radi na kondicijskoj pripremi.

– Igrači su svjesni da prvi dio sezone nije bio dobar i dao sam jasno do znanja što očekujem od njih. Još radimo na kondiciji, idući tjedan bit će još napornije, a onda kreće osvježavanje pred prvenstvo. Igrači su motivirani i željni dokazivanja i to je jako dobra informacija za mene, ustvrdio je Sergej Jakirović.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...