[VIDEO] Sergej Jakirovic uoči utakmice sa Slaven Belupom: Čeka nas zahtjevna utakmica, ali mi želim popraviti domaći skor

Autor: Marina Pauletić 23.02.2023

sergej_jakirovic-20958

Izabranici Sergeja Jakirovića dočekuju Slaven na krilima odličnih rezultata i četiri pobjede u nizu.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Slaven Belupo (Stadion HNK Rijeka, 18:10 sati) u utakmici 23. kola SuperSport HNL-a.

Izabranici Sergeja Jakirovića dočekuju Slaven na krilima odličnih rezultata i četiri pobjede u nizu.

– Dolazi nam ekipa koja je jesenski dio igrala jako dobro. Trenutno imaju više krizu rezultata nego igre, jer u igri su dobri i stvaraju prilike. Pokazali su dobro lice protiv Osijeka i Dinama, protiv Šibenika su promašili veliki broj prilika. Radi se o čvrstoj i disciplinarnoj ekipi, koja ima jako brze igrače prema naprijed i mogu te ugroziti. Čeka nas zahtjevna utakmica, ali mi želim popraviti domaći skor da probamo ubilježiti tri boda ako je ikako moguće, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke.

Utakmicu protiv Slavena najavio je i Ivan Smolčić.

– Čeka nas tvrda i teška utakmica, Slaven je nezgodna ekipa koja malo golova prima, ali malo i daje. Dolaze nam u dobrom trenutku, na naš teren, pred našim navijačima i vjerujem kako budemo pravi da ćemo im uzvratiti za poraze u prvom dijelu sezone, rekao je Ivan Smolčić.

U videu pogledajte konferenciju za medije.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...