[VIDEO] Trener HNK Rijeka Željko Sopić uoči Gorice: Imamo sjajnu energiju i krenut ćemo jako od prve minute

Autor: Nikola Cvjetović 27.10.2023

hnk_rijeka_lille_zeljko_sopic

Rijeka dočekuju Goricu na prvom mjestu prvenstvene ljestvice.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Goricu (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) u utakmici 13. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka dočekuju Goricu na prvom mjestu prvenstvene ljestvice, a momčad iz Velike Gorice ove sezone igra u odličnoj formi te je već upisala pobjede protiv Hajduka i Dinama.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv zahuktale Gorice, mog bivšeg kluba. U zadnje vrijeme Gorica ostvaruje sjajne rezultate. Mi imamo sjajnu energiju i krenut ćemo napadački od prve minute. Nećemo ići grlom u jagode, ali da ćemo igrati slično kao prvo poluvrijeme u Puli, to je minimum. Samopouzdanje je najvažnije u nogometu, rekao je Željko Sopić.

U sjajnoj formi ove sezone igra i Niko Janković.

– Goricu jako respektiramo, u dosadašnjem dijelu prvenstvu primili su samo osam golova. To je jedna tvrđava koju je teško osvojiti. Tu tvrđavu je slagao i naš trener tako da ako itko zna njezine slabosti to je onda on. Mi smo u naletu i spremni smo, te se nadam da ćemo na krilima navijača nastaviti niz. Na kraju moram istaknuti, niti trener niti predsjednik nisu stavili nikakav imperativ na nas i zato igramo neopterećeno, rekao je Niko Janković.

U videu pogledajte konferenciju za medije

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...