[VIDEO] Trener Jakirović: „Utakmica u Osijeku daje nam pravo za optimizam“

Autor: Marina Pauletić 26.01.2023

sergej_jakirovic-20958

Rijeka i Šibenik dvaput su odmjerili snage ove sezone.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion Šubićevac, 15 sati) gostuju kod Šibenika u utakmici 19. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka je u prvom kolu nastavka remizirala na gostovanju kod Osijeka (1:1), dok je Šibenik poražen na gostovanju kod hajduka (1:2).

Rijeka i Šibenik dvaput su odmjerili snage ove sezone, u prvom kolu bijeli su slavili na Šubićevcu 1:0, dok je ogled na Rujevici okončan bez pobjednika (0:0).

-Važna utakmica, kako za nas tako i Šibenik koji je protiv Hajduka pružio jako dobar otpor. Očekuje nas zahtjevna utakmica, utakmica u Osijeku daje nam pravo za optimizam, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke.

Utakmicu će propustiti Andrija Vukčević koji ima tri žuta kartona.

– Čeka nas teška i zahtjevna utakmica. Sve je na nama, ako budemo igrali kao protiv Honveda i Osijeka, te izbacimo nešto lošiji ulazak u utakmicu, možemo do pozitivnog, rekao je Niko Galešić.

Ulaznice za Šibenik

Zbog problema s dostavom ulaznica, iste će se za utakmicu Šibenik – Rijeka (Stadion Šubićevac, 15 sati) prodavati isključivo u petak, 27. siječnja od 15 do 20 sati na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka. Prodaje na blagajnama u četvrtak (26. siječnja) neće biti, a napominjemo još jednom da prodaje ulaznica za naše navijače neće biti na dan utakmice na stadionu Šubićevac.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...