[VIDEO] VK Primorje dočekuje Mornar: Ide se po pobjedu pred riječkom publikom!

Autor: Marin Aničić 27.10.2022

Primorje_Erste_Bank_Niko_Cubranic_Petar_Musli__2_

Što su poručili na tiskovnoj pogledajte u priloženom video prilogu...

Rijeka - Vaterpolisti Primorja Erste Bank najavili su sljedeću utakmicu trećeg kola Prvenstva Hrvatske za seniore protiv ekipe Mornara BS iz Splita, a koja započinje sutra, u petak 28. listopada s početkom u 20:10 sati, uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji. Nastavno na maksimalnu uspješnost u prva dva kola Prvenstva Hrvatske (pobjede protiv Zadra 1952 i Medveščaka), Primorjaši su naišli i na prvi neuspjeh – izostanak plasmana na Final four Kupa Hrvatske za ovu sezonu. Odigrali smo ipak jedan dobar turnir, a praktički bez izgubljene utakmice, nažalost se nismo plasirali. Izbacila nas je nesretna gol razlika. Mislim da ipak ne trebamo žaliti se već okrenuti se novim izazovima koje nosi sezona , jasno će napadač Primorjaša Niko Čubranić. Kapetan ekipe Petar Muslim nadovezao se na rečeno i povezao s nadolazećom utakmicom s Mornarom; “Danas najavljujemo jednu ozbiljnu utakmicu, Mornar BS je do sada odigrao jako dobro, čak je i pobijedio Solarisa u Prvenstvu. Solaris je izjednačio s nama i izbacio nas sa završnice Kupa. Mlada smo ekipa i definitivno napredujemo, iz utakmice u utakmicu, samim brojem odigranih utakmica. Analiza je izvršena, proučili smo sve potencijalne slabosti Mornara, pa vjerujem da ćemo uz dogovorenu taktiku postići pozitivan rezultat. I mi i oni smo imali i odlazaka i dolazaka ove sezone. Najopasniji igrač im je Akrap za kojeg ćemo naći načina da ga zaustavimo.” Ekipa je konačno kompletna, a ima i napet raspored…

“U ekipu nam se vratio Jaša Kadivec nakon oporavka od ozljede, isti još traje ali Jaša nam već pomaže u boljim rezultatima. Očekuje nas serija zaista zahtjevnih utakmica, Mornar kod kuće, Solaris gostovanje u idućem kolu, a zatim i utakmica sa splitskim Jadranom u drugom tjednu studenog.”, sistematično će napadač Niko Čubranić.

“Sredinom mjeseca nas očekuje i domaćinstvo drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige, gdje ćemo snage odmjeriti i s momčadima iz bližeg susjedstva.”, dopunjuje kapetan Muslim.

Nakon ljetne stanke, navijači su definitivno osmi igrač u vodi i trebaju našoj ekipi, ulaznice za sutrašnju i sve ostale utakmice su 40,00 HRK (5,31 €).

“Najvažniji detalj utakmice je nastupanje pred domaćim navijačima i pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, da nam daju podršku. Podrška nam treba, mlada smo ekipa i došlo je dosta novih igrača. Pozivam svih da dođu u što većem broju na tribine.” , zaključio je Petar Muslim.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...