[VIDEO] Zamećani na zanimljiv način najavili subotnju utakmicu protiv Metkovića

Autor: Marina Pauletić 24.09.2024

rk_zamet_ilustracija_2024_1 Foto: ilustracija

Uprava Zameta ponovo se potrudila prirediti atraktivan ambijent u kojemu će uživati svi posjetitelji.

Rijeka - Nakon rijetko viđenog ambijenta u protekloj utakmici u kojemu su uživali brojni posjetitelji, Zamećani na zanimljiv način najavljuju subotnju utakmicu u kojoj dočekuju ekipu Metković - Mehanike. Zamećanima su se ovoga puta u najavi utakmice priključili izrazito popularni Đurđa i Franko, odnosno Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, i snimili zanimljiv skeč u kojemu su (ne)vidljive sportske sposobnosti ova dva istaknuta sportaša.

Uprava Zameta ponovo se potrudila prirediti atraktivan ambijent u kojemu će uživati svi posjetitelji, ali i stvoriti dodatni motiv igračima Zameta. Kao i u protekloj utakmici, svi gledatelji i ove će subote moći uživati u scenografski bogatom intro show-u kakav je moguće vidjeti na parketima Bundeslige, a ovoga puta u funkciji će biti još više produkcijskih uređaja - njih čak 80!

S obzirom da se nagradna igra u poluvremenu protekle domaće utakmice pokazala kao pun pogodak, posjetitelji će se i ovoga puta moći zabaviti uz “Dogma Handball Animation” u sklopu kojega će se natjecati oni najmlađi u zabavnoj igri, dok će odrasli imati prilike osvojiti LED televizor zahvaljujući pokrovitelju Dogma nekretnine.

Utakmica se igra u subotu, 28. rujna s početkom u 18.00 sati, dok intro light show počinje u 17.50. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...