[VIDEO] Željko Sopić nakon Lokomotive: Danas sam skužio da nemam pojma o nogometu

Autor: Nikola Cvjetović 03.11.2023

rujevica_nk_rijeka_nk_gorica_zeljko_sopic

- Rekao sam ja u svlačionici na poluvremenu da zajedno dobivamo i zajedno gubimo. To je sastavni dio igre, ali drago mi je kako su se dečki vratili golom Fruka, istaknuo je Sopić.

Rijeka - Nogometaši Lokomotive i Rijeke odigrali su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmicu bez pobjednika, a prvi dvoboj 14. kola HNL-a završio je 1-1. Riječani su imali nekoliko prilika, a velika se pogreška dogodila u 27' minuti kada je Janković odigrao povratnu loptu, koja se pokazala kao sjajna asistencija za Tucija koji je zabio za 1:0. U 43' minuti Janković je ubacio s lijeve strane, a Fruk sjajno pogodio glavom izjednačivši za 1:1.

- Vidi se na meni da sam jako zadovoljan. Baš sam onako presretan sa svime. Još jedanput bih čestitao svojim igračima stvarno. Ja sam ponosan na njih, ponosan sam na naše navijače koji su nam došli dati podršku, a ovo sve drugo nemam što uopće komentirati. Valjda sam se ja bavio nekim drugim sportom pa ja to sve krivo gledam. Danas sam skužio da nemam pojma o nogometu. Dosta smo tog pokušali promijeniti, dogodio se taj kiks Nike Jankovića, ali to je tako. Mi smo mlada momčad. Jednostavno, mi bi se konstantno igrali nogometa. Nema tu nikakve zamjerke. Rekao sam ja u svlačionici na poluvremenu da zajedno dobivamo i zajedno gubimo. To je sastavni dio igre, ali drago mi je kako su se dečki vratili golom Fruka. Drugo smo poluvrijeme dobro otvorili, nismo zabili golove, bacali se na glavu. Nadam se samo da je s Godom sve u redu jer se bojim da mu je pukao nos, rekao je Sopić najavio dolazak Dinama u pakao Rujevice.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...