[VIDEO] Željko Sopić: Ne dirnu me često ljudi, ali stvarno sam počašćen kao čovjek i kao sportski djelatnik

Autor: Marina Pauletić 25.08.2023

zeljko_sopic-48721

- Dolazim u jedan od najvećih hrvatskih klubova, Rijeka kao klub i grad zaslužuju vrhunske domete, kazao je Sopić.

Rijeka - U petak u prostorijama press centra “Orlando Rivetti” u kampu HNK Rijeka održano je predstavljanje Željka Sopića. Novi trener HNK Rijeka stigao je s riječkom delegacijom iz Lillea.

– Ne dirnu me često ljudi, ali stvarno sam počašćen kao čovjek i kao sportski djelatnik. Dolazim u jedan od najvećih hrvatskih klubova, Rijeka kao klub i grad zaslužuju vrhunske domete. Već se protiv Lillea vidjelo da je Rijeka klub koji se nikog ne boji i tako ćemo nastaviti u budućnosti. Drago mi je da sam se na lijep način rastao s ljudima u Gorici jer moj neki moto je da se s ljudima uvijek sretnem dvaput, rekao je Željko Sopić, novi trener HNK Rijeka.

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, izrazio je zadovoljstvo novim angažmanom.

– Treneru još jednom hvala, počašćeni smo Vašim dolaskom. U sportu treba vjerovati, uvijek sam optimist i uvijek ću stati iza igrača i trenera i da napredujemo, rekao je Damir Mišković, predsjednik Rijeke.

Dobrodošlicu treneru poželio je i Nikola Ivaniš, član Uprave HNK Rijeka.

– Svi znamo da naš trener iza sebe iza zavidnu igračku i trenersku karijeru. Zadovoljni smo što je prihvatio ponudu Rijeke da dođe na Rujevicu i preuzme prvu momčad. Uvjereni smo da će Rijeka s njime na čelu nastaviti uspješan niz, da smo klub koji može i koji predstavljati vrijednog u hrvatskom nogometu. Želim mu u ime kluba dobrodošlicu i nadam se da će svi koji su došli u Rijeku sportskim povodom i da će se u Rijeci osjećati dobro i da će od danas za njega i Rijeka značiti nešto više, rekao je Nikola Ivaniš.

U videu pogledajte konferenciju za medije.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...