[VIDEO] Željko Sopić: Nemam što zamjeriti svojim igračima, sad se koncentriramo na Kup kojeg ćemo pokušati osvojiti

Autor: Nikola Cvjetović 05.05.2024

nk_rijeka_nk_dinamo_sopic

- Maksimalno ćemo se koncentrirati na završnicu sezone i Kup kojeg ćemo pokušati osvojiti, zaključio je trener Bijelih.

Rijeka - Gorak okus je ostao u ustima nakon poraza od Dinama. Rijeka je odigrala odličnu utakmicu, dominirala u svim segmentima, ali ostala bez pobjede koja bi bila zaslužena. Trener Željko Sopić, kao i uvijek, objektivno je analizirao utakmicu.

– Nogomet se igra za golove. U prvom poluvremenu smo Dinamove pokušaje sveli na minimum, a s druge strane imali smo 13 udaraca po golu. Teško je reći “morate bolje”, niti jednom svom igraču ne zamjeram ništa, ali igrate protiv Dinama… I onda se dogodi slobodan udarac, individualna kvaliteta Petkovića i nemam što reći, vrhunski gol. Morali smo krenuti “va banque“ jer znamo da nam bod malo znači. Imali smo stativu, ali Dinamo nas je iskontrirao. Čestitam im na pobjedi, a svojim igračima nemam ništa za zamjeriti, svi su dali sve od sebe, rekao je Željko Sopić.

Bijeli se okreću utakmici protiv Varaždina.

– Sada ćemo biti pametniji. Imamo pet utakmica u dva tjedna, svi će dobiti priliku, maksimalno ćemo se koncentrirati na završnicu sezone i Kup kojeg ćemo pokušati osvojiti, zaključio je trener Bijelih.

VIDEO

pocket icon

U iščekivanju velikog derbija - Rijeka na Rujevici dočekuje Dinamo

Više sa portala torpedo.media ...