[VIDEO] Željko Sopić: U Schladmingu je naglasak na podizanju fizičke moći i uigravanju linija

Autor: Sanja Tumara 08.07.2024

Zeljko_Sopic_najava_pripreme_Schladming Foto: HNK Rijeka

„Ove godine nam predstoji dosta rano utakmica u kvalifikacijama Europske lige i bilo bi dobro da se što prije ekipiramo“, rekao je trener Bijelih.

Rijeka - Nogometaši Rijeke otputovali su na pripreme u Schladming, a uoči odlaska, trener Željko Sopić podijelio je s medijima svoja razmišljanja o dosadašnjem tijeku priprema i očekivanjima u nastavku.

„Ove godine nam predstoji dosta rano utakmica u kvalifikacijama Europske lige i bilo bi dobro da se što prije ekipiramo. Imamo nekih objektivnih problema kao što su ozljede, u prvom dijelu smo bez desetak igrača iako se iskreno nadam da će se jedan dio vratiti već ovog tjedna“, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

Bijeli će prvu utakmicu u novoj sezoni odigrati 25. srpnja u kvalifikacija Europske lige protiv pobjednika ogleda mađarskog Paksija i rumunjskog Corvinula.

„U Schladmingu je naglasak na podizanju fizičke moći i uigravanju linija. Moramo se što bolje pripremiti za idućeg suparnika u Europskoj ligi, pratit ćemo ogled potencijalnih suparnika jer obje ekipe igraju u različitim formacijama i momčadi su potpuno različiti po pitanju fizikalija“, ustvrdio je Sopić.

Izjavu trenera Rijeke pogledajte u videu.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...