[VIDEO/FOTO] HMNK Rijeka visokom pobjedom protiv Novog Marofa nastavili sjajni rezultatski niz

Autor: Nikola Cvjetović 22.01.2024

hmnk_rijeka_novi_marof_2024__59_

Što su po završetku susreta izjavili Alen Fetić, Luka Suton i Duje Maretić pogledajte u video sažetku...

hmnk_rijeka_novi_marof_2024__50_

Rijeka - Potpuna dominacija domaće momčadi i na kraju zaslužena visoka pobjeda kratki je rezime posljednjeg susreta HMNK RIjeka i ekipe Novi Marof. Riječani nisu mogli bolje ući u susret i nakon nekoliko dobrih šuteva na gol, u 2' mrežu je zatresao Suton za svoj prvijenac u riječkom dresu.

Jaki pritisak domaće momčadi na gostujući gol rezultirao je pogotkom Husarića samo tri minute kasnije, Kamauli je zatresao u 14' za 3:0. Suton je svoj sjajni debi okrunio pogotkom u 23', da bi Fetić sjajno zatresao mrežu pored nemoćne obrane i golmana gostiju u 28'. Svoj drugi pogodak i finalnih 6:0 postavio je Husarić u 40'.

hmnk_rijeka_novi_marof_2024__1_-01935

Nova uvjerljiva predstava naše momčadi i nova pobjeda koja nas gura još jedan korak bliže cilju. Iduće subote na rasporedu je 11.kolo u kojem gostujemo u Velikoj Gorici kod trenutno posljednje plasirane momčadi prvenstva, Futsal Gorice. Kolo nakon toga dočekujemo MNK Jezera koja su danas pokazala svoju snagu odigravši 3:3 na teškom gostovanju u Novoj Gradišci, poručili su iz HMNK Rijeka.

VIDEO

pocket icon

HMNK Rijeka visokom pobjedom protiv Novog Marofa otvorila nastavak sezone

Više sa portala torpedo.media ...