VK Primorje EB u utorak igra u Dubrovniku prvu polufinalnu utakmicu PH

Autor: Nikola Cvjetović 13.04.2024

vk_primorje_najava_2024

Utakmica s Jugom igra se u 18 sati.


Rijeka - Članovi VK Primorja EB Tin Brubnjak i Niko Čubranić najavili su prvu polufinalnu utakmicu PH, koja se igra u Dubrovniku u utorak, 16.04. u 18 sati protiv Juga.

NIKO ČUBRANIĆ: Vratili smo se s teških gostovanja imali smo dva dana za doći sebi i sada smo maksimalno koncentrirani na utakmicu koja nas čeka s Jugom u gostima. Nemam što previše za reći, Jug je ekipa u vrhu vaterpola ali mi smo pokazali već puno puta da možemo s takvima igrati tako da idemo u Dubrovnik sa sto posto odigrati tu utakmicu.

TIN BRUBNJAK: Oni su sada igrali turnir Premier regionalne lige, dvije utakmice sigurno su im teške ne znam koliko će biti odmorni u utorak. Možda imamo tu neku šansu koja ako nam se pruži moramo ju iskoristiti. Kao što je rekao kolega, ući ćemo u utakmicu svom snagom i čekamo pobjedu.

Na pitanje u kojem segmentu igre postoji mogućnost za iznenađenje, Tin je odgovorio: Probat ćemo svojom igrom to izvući, ove godine imaju slabije centre u odnosu na prethodnu pa možda da ih stisnemo u “pressingu” i u napadu što uđe, uđe. Što se tiče igrača više to sigurno moramo popraviti u odnosu na ove utakmice što smo igrali. I ako to sve dođe na svoje mjesto sigurno imamo šanse.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...