Voliš nogomet? Dođi, zaigraj i postani nogometaš HNK Rijeka!

Autor: Marina Pauletić 14.03.2023

wp-content/uploads/2021/12/hnk-rijeka-3.jpg

Ujedno, sva djeca koja žele mogu postati članovi Kluba.

Rijeka - Već je dobro poznato da Hrvatski nogometni klub Rijeka, uz ostvarivanje svojih sportskih ciljeva, iznimnu pažnju posvećuje i zbližavanju s lokalnom zajednicom kroz niz različitih projekata.

„Ovaj program našu djecu i mlade potiče na odabir sporta kao jednog od važnih faktora za zdravi rast i razvoj, doprinosi kvaliteti organiziranog provođenja slobodnog vremena te educira o kreativno navijačkom izražavanju i fair playu“, poručuju iz kluba.

„Ovim dopisom želimo Vas obavijestiti, da osim dosadašnjih aktivnosti u sklopu projekta „HNK Rijeka – prijatelj djece“, nudimo jedinstvenu mogućnost za svu djecu, ljubitelje nogometa, rođenu 2016. godine“, navode dalje.

Stručni stožer Škole nogometa HNK Rijeka želi svoj djeci koja završavaju svoju vrtićku dob, prije upisa u osnovnu školu osigurati selektivni trening iz kojeg će se djeci koja imaju nadarenost za nogomet omogućiti treniranje i osigurati mjesto u ekipi najmlađe selekcije HNK Rijeka.

„Zainteresirani roditelji mogu se javiti na kontakte iz našeg letka-plakata koji će Vam biti dostavljeni, kako bi se napravio popis svih zainteresiranih“, poručuje klub.

Nakon prijava stupit će se u kontakt sa zainteresiranim roditeljima koje ćemo upoznati sa svim detaljima ove nove aktivnosti u sklopu projekta, a koji je vezan za djecu koja napuštaju vrtić i postaju osnovnoškolci.

Ujedno, sva djeca koja žele mogu postati članovi Kluba. Pristupnice za članstvo u Klubu HNK Rijeka možete pronaći na linku.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...