Vremenski uvjeti promijenili termin održavanja 13. Carnival Snowboard Sessiona

Autor: Nikola Cvjetović 17.01.2024

Platak_Snowboard_Session_2022_platak__1_

Natjecanje će se održati dan kasnije, u nedjelju.

Rijeka - 13. Carnival Snowboard Session će se zbog vremenskih uvjeta na Platku, gdje se on trebao održati u subotu 20. siječnja, održati u nedjelju 21. siječnja 2024.

Snowboard klub Nine, organizator događanja, zbog najavljene vremenske prognoze po kojoj će snijeg padati na Platku s petka na subotu, a zbog pripreme staze za natjecanje, odlučio je pomaknuti termin održavanja natjecanja.

Ovo je druga godina u kojoj će se Carnival Snowboard Session održati na Platku u disciplini slopestyle. Prvih jedanaest izdanja održano je u samom centru Rijeke, po čemu je natjecanje bilo jedinstveno i atraktivno mnogobrojnim natjecateljima iz našeg dijela Europe.

Organizatori i ove godine očekuju odaziv natjecatelja iz država u regiji koji vole doći na Kvarner gdje mogu boardati s pogledom na more. Jedan od razloga zašto se rado odazivaju je i nagradni fond od 1.000 eura.

Carnival Snowboard Session je ujedno i Prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu, a moguće se natjecati u dječjoj (rođeni nakon 2009. godine), juniorskoj (2005. do 2009. godine) i odrasloj (rođeni prije 2005. godine) kategoriji, te u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ovogodišnje izdanje Carnival Snowboard Sessiona podupire Turistička zajednica Rijeka kao suorganizator. Pokrovitelji su Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Goranski sportski centar i Skijaški savez Primorsko-goranske županije i Turistička zajednica Čavle. Medijski pokriva KIGO.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...