[VIDEO] VRHUNAC SEZONE ZA HMNK RIJEKA: Subotnji susret protiv Gorice donosi direktni okršaj za vrh tablice

Autor: Nikola Cvjetović 15.03.2023

hmnk_rijeka_mnk_zagreb_kozala_2023__20_

- Radi se o ekipi prepunoj prvoligaškog iskustva i kvalitete, tako da bez vaše pomoći s tribina, pobjeda, a kamoli demoliranje Gorice koje nam je potrebno da ih stignemo u međusobnom omjeru, neće biti moguće, zato dođite i pogledajte jedan futsal spektakl, poručili su iz HMNK Rijeka te dodali da publici garantiraju pravi derbi.

Rijeka - Seniori HMNK Rijeka ove subote, 18. ožujka u 19:45 sati u dvorani Dinko Lukarić na Kozali igraju susret sezone. Naime, na domaćem terenu dočekuju vodeću ekipu lige Futsal Gorica Epic Brozo s kojima se bore za sam vrh tablice.

hmnk_rijeka_gimka_2022__1_

- Svi se dobro sjećamo paklene atmosfere u Dinku koju ste nam vi, naši navijači i prijatelji omogućili protiv Uspinjače, vjerujemo kako ništa manje dobro neće biti niti ove subote kada nam u goste dolazi trenutno vodeća Futsal Gorica Epic Brozo. Gorica nas je pregazila sa 8:2 na svom terenu u prvoj polusezoni i budite sigurni da ćemo napraviti sve da im vratimo istom mjerom. Radi se o ekipi prepunoj prvoligaškog iskustva i kvalitete, tako da bez vaše pomoći s tribina, pobjeda, a kamoli demoliranje Gorice koje nam je potrebno da ih stignemo u međusobnom omjeru, neće biti moguće, zato dođite i pogledajte jedan futsal spektakl, poručili su iz HMNK Rijeka te dodali da publici garantiraju pravi derbi.

hmnk_rijeka_najava

- Bit će to susret prepun tenzija, kartona, golova, a razlog tome je što je ovo utakmica nakon koje nema povratka niti popravka, kako za nas, tako i za goste koji za razliku od nas imaju sve u svojim rukama i kojima je jedini cilj ove sezone ulazak u 1.HMNL. Glavni cilj koji je postavljen na početku sezone, a to je plasman među prve 3 ekipe koje osiguravaju ulazak u jedinstvenu 2.HMNL je ostvaren, a za naslov prvaka više ne ovisimo sami o sebi već nam je potrebno malo kombinatorike i pomoći od drugih ekipa. Dakle, subota od 19:45 sati neka bude rezervirana za odlazak u Dinka i glasnu podršku ekipi HMNK Rijeka.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...